Resultaten

Home Resultaten

Resultaten 2019

De Walvissloepenrace 2019 was een zeer geslaagde editie! Bijna geen wind, vlak water en zomerse temperatuur. Al na de eerste ronde bleek dat de top 4 een tijd neerzette die geen 10 seconden uit elkaar lag, het recept voor een spannende dag! Bij de dames roeiden de toppers zelfs binnen de seconde! In de 2e ronde zette dezelfde tendens zich voort! Direct na de wedstrijd werden de prijzen uitgereikt door talrijke prominenten uit Oostende en Bredene. Daarna volgde een barbecue, die door het warme weer laat uitliep!

De finale in de Open Klasse werd gewonnen door de ploeg van Lithobeton, die in de finale tevens de beste tijd van de dag neerzette! Strabag werd 2e, Verstraete werd 3e.

Bij de Dames ging de overwinning naar Calcule D, die nieuwkomer Koninklijke Villa D met nauwelijks 15/100sec voorbleven en hiermee voor de spannendste race van de dag zorgden! Koninklijke Villa D wist wel de beste tijd van de dag te roeien!  Daikin D werd 3e.

OPEN KLASSE

1e plaats: Lithobeton

2e plaats: Strabag

3e plaats: Verstraete

DAMES

1e plaats: Calcule D

2e plaats: Koninklijke Villa D

3e plaats: Daikin D

SNELSTE TIJD VAN DE DAG

Open Klasse: Lithobeton met 02:09,33

Dames: koninklijke Villa D met 3:02,91

ORIGINEELSTE PLOEG

Koninklijke Villa D

 

 

Resultaten 2018

De Walvissloepenrace 2018 werd weer een zeer spannende editie! Door de toch wel krachtige wind werden de roeiers direct op de proef gesteld in de 1e ronde. Toen de wind afnam werden in de 2e reeks aanzienlijk beter tijden neergezet. Direct na de wedstrijd werden de prijzen uitgereikt door talrijke prominenten uit Oostende en Bredene. Nadat ook de zon weer van de partij werd het met de afsluitende barbecue weeral een zeer geslaagd evenement!

De finale in de Open Klasse werd gewonnen door de ploeg van Strabag. Deze nieuwkomers kwamen verbazend sterk uit de hoek en wisten ook de beste tijd van de dag neer te zetten (02:01,75). Vaste waarde Lithobeton werd 2e, La Liméa wist beslag te leggen op de derde plaats.

Bij de Dames ging de overwinning naar Figrz D. Hun keuze om dit keer aan te treden met een damesploeg bleek meteen een schot in de roos. Ze roeiden ook de sterkste tijd van de dag met 02:30,38.  Calcule D legde beslag op de 2e plaats. Dentius D plaatste zich 3e.

OPEN KLASSE

1e plaats: Strabag

2e plaats: Lithobeton

3e plaats: La Liméa

DAMES

1e plaats: Figrz D

2e plaats: Calcule D

3e plaats: Dentius D

SNELSTE TIJD VAN DE DAG

Open Klasse: Strabag met 2:01,75

Dames: Figrz D met 2:30,38

Wilt u de resultaten van de voorbije jaren nog eens bekijken? Klik hier…